Draperieën

Draperieën gordijnen zijn meestal lang en bestaan uit een dik materiaal. Doorgaans in zorgvuldig geordende vouwen aan de zijdes van openingen worden opgehangen op een rechte of gedrapeerde manier. Stijlvolle draperieën maken de sfeer compleet in uw woning. Een aanvulling op het gordijnen, een sfeervolle aanvulling van uw woning.

Een draperie is een in plooien geschikt gordijn dat boven de overgordijnen geplaatst wordt. Dit geeft een extra dimensie aan uw gordijn en straalt een elegante sfeer uit. Een draperie kan gemaakt worden van een zeer diverse collectie overgordijn stoffen.Onze draperieën zijn zeer eenvoudig in model op te hangen aan een klittenbandrail of draperieënprofiel. Na het eventueel reinigen is de draperie dan ook weer zeer eenvoudig door uzelf op te hangen. Artistieke draperieën worden met name ook toegepast om bepaalde elementen te versterken en diepte te creëren, bijvoorbeeld in een raam of deur waarachter een landschap ligt.

Bij het maken van draperieën zijn allerlei vormen en modellen toegepast. Draperieën komen in veel variaties voor. Wij bieden u vele mogelijkheden voor een strakke, gestoffeerde kap. Er zijn vele combinaties mogelijk waardoor u het passend kunt maken aan uw interieur. Belangrijk is de keuze en combinatie van stoffen, wij helpen u hierbij graag. Voor draperieën bent u bij ons aan het juiste adres.

draperieën gordijn 1 draperieën gordijne 2
Neem vrijblijven contact met ons op