Gordijnen

Vitrages

Vitrages zijn de sfeermakers voor het raam. Dit is een dun gordijn dat gemaakt is van transparante stof. Door deze materiaal keuze heeft het binnenkomende licht een verzacht sfeervol eigenschap en men kan overdag vrijwel niet bij u naar binnenkijken, maar u behoudt uw zicht naar buiten toe.

vitrage gordijn
Lees meer

Draperieën

Draperieën gordijnen zijn meestal lang en bestaan uit een dik materiaal. Doorgaans in zorgvuldig geordende vouwen aan de zijdes van openingen worden opgehangen op een rechte of gedrapeerde manier. Stijlvolle draperieën maken de sfeer compleet in uw woning. Een aanvulling op het gordijnen, een sfeervolle aanvulling van uw woning.
draperieën gordijn
Lees meer

Overgordijnen

Overgordijnen hebben een aankledend functie op uw interieur. Zij bepalen de sfeer en akoestiek in uw huis. Ze zijn ideaal wanneer u een kamer helemaal wilt verduisteren. Daarnaast hebben de overgordijnen een fijne isolerende werking. In onze ruime collectie zijn wij van alle stijlen voorzien.

overgordijn
Lees meer

Inbetweens

Inbetween gordijnen verzachten net zoals vitrages daglicht en zorgen er overdag voor dat voorbijgangers niet bij je naar binnen kunnen kijken. ’s Avonds zien voorbijgangers door inbetween gordijnen alleen silhouetten. Om dit te voorkomen zet je voor je inbetween gordijnen een lampje zodat deze nog minder transparant te worden.
inbetween gordijn
Lees meer

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen, ook wel bekend als roman shades, zijn gordijnen waarbij er horizontale vouwen in de stof zitten. Vouwgordijnen vouwen zich op in plaats van dat deze oprollen. Hiermee onderscheiden vouwgordijnen zich zowel op decoratief als functioneel gebied van andere soorten raamdecoratie.

vouwgordijn
Lees meer

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn ideaal om de zonnestralen in je huis door te laten en je tegelijkertijd te voorzien van de nodige privacy. De (duo) rolgordijnen hebben zowel ondoorschijnende als doorschijnende gedeelten die je ten opzichte van elkaar kunt verschuiven om de ideale lichtinval te creëren.

rolgordijn
Lees meer

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn in de mooiste natuurlijke kleuren en structuren te verkrijgen. Wij adviseren deze gordijnen daarom voor elke situatie. Zo kan dit type raambekleding goed gebruikt worden voor vaste ramen, kantel- & draairamen, openslaande deuren en zelfs voor je dakraam.

Lees meer

Lamellen

Lamellen worden ook wel eens aangeduid als verticale (ook horizontaal) jaloezieën. Lamellen zijn verticale panelen die met elkaar een lamelgordijn vormen. Lamellen zijn zeer geschikt voor het bedekken van grote raamoppervlakken. De lamellen zijn eenvoudig handmatig of elektrisch te bedienen.
lamellen
Lees meer

Shutters

Kayalar Gordijnen heeft een zeer uitgebreide collectie aan gordijnen. Shutters mogen daarin niet ontbreken. De huiscollectie shutters van Kayalar Gordijnen biedt een oplossing voor ieder raam. Wij adviseren u uiteraard en meten alles vakkundig voor u op. Zo is er voor elk raam een shutter op maat!

shutters
Lees meer