]

Inbetweens

Inbetween gordijnen verzachten net zoals vitrages daglicht en zorgen er overdag voor dat voorbijgangers niet bij je naar binnen kunnen kijken. ’s Avonds zien voorbijgangers door inbetween gordijnen alleen silhouetten. Om dit te voorkomen zet je voor je inbetween gordijnen een lampje op de vensterbank zodat deze nog minder transparant te worden.

Vind je de aanschaf van overgordijnen en vitrages te duur? Met inbetween gordijnen ben je goedkoop uit. ‘In between’ betekent letterlijk ‘er tussenin’. In between gordijnen combineren de eigenschappen van overgordijnen met die van vitrages. Je zou dus ook kunnen zeggen inbetween vitrages. Ze worden gebruikt om de overgordijnen en vitrages te vervangen. Je hebt dan en overgordijnen en vitrages in één aankoop in huis gehaald en jezelf geld bespaard.

Inbetween betekent niet alleen tussen gordijnen en vitrages in. Ook de dikte van de stof zit tussen een vitrage en overgordijn in. In betweens worden gemaakt van ragfijne weefsels, zoals organza en voiles. Maar ook van polyester garens omdat deze sterk en soepel zijn. Er zijn verschillende populaire soorten inbetweens. Inbetween gordijnen zijn enigszins transparant. Een goed voorbeeld van een populaire inbetween is de inbetween linnenlook ivoor. Bestel inbetween gordijnen online of op maat, ook kun je inbetween vitrage stof bestellen.

inbetween gordijn 1 inbetween gordijn 2
Neem vrijblijvend contact met ons op