Lamellen

Lamellen zijn erg functioneel. Dit komt doordat u de panelen eenvoudig zelf kunt verstellen. Als u de lamellen dicht draait, kunt u genieten van verduistering en zonwering. Een voordeel is dat u de lamellen niet helemaal hoeft te sluiten om het zonlicht tegen te houden. Hierdoor kunt u toch nog profiteren van een lichte ruimte en een optimale lichtinval. Lamellen kunnen ook erg nuttig zijn als u meer privacy wilt creëren.

Lamellen kunnen, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, erg stijlvol zijn. Lamellen passen vooral erg goed in een minimalistisch en strak interieur. Een voordeel van lamellen is dat ze in elke ruimte geplaatst kunnen worden. Zo zijn kunststof en aluminium lamellen ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de keuken en badkamer.

Lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten. Lamellen van kunststof en aluminium hebben als voordeel dat ze onderhoudsarm zijn. Deze lamellen zijn erg makkelijk te reinigen met een sopje. Stoffen lamellen zijn iets minder makkelijk schoon te maken. Bij stoffen lamellen is het erg belangrijk om goed op de reinigingsvoorschriften te letten. Door de voorschriften te volgen houdt u uw lamellen zo goed als nieuw.

separatie gordijn 1 separatie gordijn 2
Neem vrijblijvend contact met ons op