Overgordijnen

Overgordijnen hebben een aankledend functie op uw interieur. Zij bepalen de sfeer en akoestiek in uw huis. Ze zijn ideaal wanneer u een kamer helemaal wilt verduisteren. Daarnaast hebben de overgordijnen een fijne isolerende werking. In onze ruime collectie zijn wij van alle stijlen voorzien.

Wilt u geen sluitende overgordijnen, dan kunt u kiezen voor siergordijnen, bijvoorbeeld opgenomen met embrasses. Bent u opzoek naar nieuwe overgordijnen? Uitgekeken op uw huidige gordijnen? Kom dan langs bij Kayalar Gordijnen voor een kijkje in onze uitgebreide assortiment van gordijnstoffen, kleuren en dessins. U zult versteld staan van de ruime keuze die u te zien krijgt en geïnspireerd worden door alle mogelijkheden en combinaties.

Wij bieden naast onze ruime collectie ook extra diensten zoals het adviseren van de mogelijkheden die passen bij uw interieur. Als de keuze eenmaal is gemaakt zorgen wij dat uw overgordijnen mooi hangen. Wij komen hiervoor bij u opmeten en bieden advies over de juiste roede en plooi, zodat uw overgordijnen met voldoening aan uw wens komen te hangen.

overgordijnen 1 overgordijnen 2
Neem vrijblijvend contact met ons op