Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn ideaal om de zonnestralen in je huis door te laten en je tegelijkertijd te voorzien van de nodige privacy. De (duo) rolgordijnen hebben zowel ondoorschijnende als doorschijnende gedeelten die je ten opzichte van elkaar kunt verschuiven om de ideale lichtinval te creëren.

Verduisterende rolgordijnen ook wel zonwerende rolgordijnen genoemd, zijn voorzien van een zonwerende stof die het licht buiten houdt. De rolgordijnen die lichtdoorlatend zijn, zorgen voor een gefilterde lichtinval. Kayalar Gordijnen heeft een groot assortiment aan rolgordijnen. We hebben rolgordijnen in diverse kleuren, zo hebben we voor elk interieur en voor elke stijl een passend rolgordijn.

Met rolgordijnen van Kayalar Gordijnen kunt u niet alleen ongewenst licht buiten houden en een aangename temperatuur creëren. U behoudt ook het zicht met de buitenwereld. Bij Kayalar Gordijnen kunt u namelijk de exacte materiaalsoort uitkiezen waarvan uw rolgordijn wordt gemaakt. U heeft de keuze uit ultra-transparant, transparant, half transparant, ondoorzichtig, verduisterend. Elke soort materiaal heeft zijn eigen zonwerende waarden, wat inhoudt dat iedere variant een andere mate van licht en warmte doorlaat. Op deze manier kunt u rolgordijnen selecteren die perfect bij uw kamers passen.

rolgordijnen 1 rolgordijnen 2
Neemvrijblijvend contact met ons op