Shutters

Bij Kayalar Gordijnen bent u verzekerd van top kwaliteit shutters. Door middel van deze veelzijdige binnenluiken met verstelbare lamellen regelt u zelf uw privacy, sfeer en lichtinval. Shutters geven een warme en stijlvolle uitstraling en zijn bijzonder decoratief. Shutters zijn een ware lust voor het oog in elk interieur! Een exclusief en tijdloos product met een elegante uitstraling en een goede zonwerende en isolerende werking. Een absoluut waarde verhogende investering waar u jarenlang plezier van zult hebben. Bovendien is alles maatwerk! Zo is er voor elk raam een shutter op maat!

Houten Shutters zijn perfect geschikt voor gebruik binnenshuis, is zeer stabiel en laat zich goed bewerken, om vervolgens tot een prachtig eindresultaat te komen. De houten shutters zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren (RAL en NSC). Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de shutters altijd perfect passen bij uw interieur. Of dit nu een strakke moderne woning is, een klassiek herenhuis, of zelfs een kantoor, restaurant of hotel.
Overal is een passende oplossing voor te vinden. Niet alleen voor rechte ramen zijn shutters uitermate geschikt, maar ook voor bijzondere vormen zoals rond en driehoekig. Draaikiepramen, dakramen, lichtkoepels, schuifpuien en ga zo maar door. Overal past een shutter voor.

Kunststof (PVC) Shutters zijn ideaal voor zeer vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld badkamers of binnenzwembaden. Ook deze zijn in diverse uitvoeringen en kleuren (RAL en NSC) verkrijgbaar, waardoor ze nagenoeg niet te onderscheiden zijn van een gespoten houten shutter. De twee lijnen zijn dus ook goed naast elkaar te gebruiken. Kunstof (PVC) Shutters op de badkamer en houten shutters in de slaapkamer bijvoorbeeld.

shutters shutters
Neem vrijblijvend contact met ons op